0527-681590
DIRECT CONTACT

Zakelijk

Het Irene is bij uitstek een geschikte locatie voor uw zakelijke bijeenkomsten. Wij bieden vergaderruimte die voorzien is van alle moderne faciliteiten. Daarnaast verzorgen wij uitgebreide cateringmogelijkheden. Het Irene is gelegen in de oude dorpskern van Urk, op loopafstand van het centrum en de haven, voor de broodnodige ontspanning tussendoor.

Vergaderen

Ontspannen vergaderen in één van onze ruim opgezette zalen. Voorzien van alle faciliteiten zoals een beamer, weergavescherm, audiosysteem en microfoons. Het Irene zorgt voor een gastvrije en professionele ontvangst!

Werklunch

Een werklunch kan de ideale oplossing zijn voor het efficiënt benutten van uw tijd. Zo kunt u bij Het Irene genieten van een heerlijke lunch en ondertussen in een gastvrije sfeer vergaderen. De mogelijkheden voor catering zijn talrijk, van koffie met broodjes tot een uitgebreide lunch.

Ontspanning

Onze accommodatie biedt een sfeervolle vergaderruimte en als u tussendoor de benen wil strekken is er genoeg te zien en te beleven in de omgeving. Graag stellen wij met u een programma op maat samen; zoals een gezellige ginkiestocht door de Urker steegjes.