Wilt u een gezellig avondje met vrienden organiseren, heeft u een personeelsuitje of houdt u een familiefeest? Ook voor deze gebeurtenissen bent u bij Het Irene aan het juiste adres. Wij bieden u diverse mogelijkheden; geniet van een brunch, schuif aan voor een broodmaaltijd, kom gezellig high teaen of kies voor een heerlijk buffet.

Feestelijke high tea

In stijl genieten van thee en andere lekkernijen! Ons high tea arrangement biedt onze gasten de mogelijkheid om te genieten van uitgebreide high tea. Wij serveren onze high tea vanaf 14,50 euro per persoon.

Heerlijke brunch

Iets te vieren, of gewoon een gezellig samenzijn met familie, vrienden of kennissen? In Het Irene kunt u genieten van een heerlijke brunch. Ons bruncharrangement is beschikbaar vanaf 21,50 euro per persoon.

Luxe broodmaaltijden

Onze broodmaaltijden zijn een feest op zich. Laat u verrassen door de uitgebreide mogelijkheden. Onze broodmaaltijden variëren in prijs, al naar gelang uw wensen. Zo serveren wij al een heerlijke maaltijd vanaf 11,50 euro.

Tapas menu

Sinds kort serveert Het Irene een feestelijk tapas menu. Onze gasten zijn erg enthousiast over de heerlijke gerechtjes. Wij serveren het tapas menu voor 27,50 euro per persoon.

Routebeschrijving

Het Irene

0527-681590
* Verplicht veld
Javascript dient ingeschakeld te zijn om het formulier te kunnen verzenden