Privacyverklaring hetirene.nl

Via de dienst www.hetirene.nl worden privacygevoelige gegevens oftewel persoonsgegevens verwerkt. Hetirene.nl acht een zorgvuldige omgang met persoonsgegevens van groot belang. Persoonlijke gegevens worden door ons dan ook zorgvuldig verwerkt en beveiligd.

Bij onze verwerking houden wij ons aan de eisen die de Wet Bescherming Persoonsgegevens stelt. Hetirene.nl is de verantwoordelijke voor de gegevensverwerking. Omdat onze verwerkingen binnen de wettelijke vrijstellingsregelingen vallen, zijn deze niet aangemeld bij het College Bescherming Persoonsgegevens. In deze privacyverklaring leggen wij uit welke persoonsgegevens wij verzamelen en gebruiken en met welk doel. Wij raden u aan deze zorgvuldig te lezen.

Deze privacyverklaring is voor het laatst aangepast op 2 januari 2019.

Gebruik van persoonsgegevens

Door het gebruiken van onze dienst laat u bepaalde gegevens bij ons achter. Dat kunnen persoonsgegevens zijn. Wij bewaren en gebruiken uitsluitend de persoonsgegevens die rechtstreeks door u worden opgegeven of waarvan bij opgave duidelijk is dat ze aan ons worden verstrekt te verwerken. Hoewel u onze website ook als bedrijf kunt gebruiken, vallen bedrijfsgegevens niet onder de Wbp. Deze privacyverklaring is dan ook hoofdzakelijk bedoeld voor diegenen die de website als particulier of als werknemer gebruiken.

Wij gebruiken de volgende gegevens om bestellingen af te handelen:

  • NAW gegevens
  • Emailadres
  • Telefoonnummer

In kaart brengen websitebezoek

Op de website van Het Irene worden algemene bezoekgegevens bijgehouden, waaronder het IP-adres van uw computer en het tijdstip van opvraging en gegevens die uw browser meestuurt. Deze gegevens worden gebruikt voor analyses van bezoek- en klikgedrag op de website. Het Irene gebruikt deze informatie om de werking van de website te verbeteren. Deze gegevens worden zo veel mogelijk geanonimiseerd en worden niet aan derden verstrekt.

Contactformulier

Als u een contactformulier op de website invult, of ons een e-mail stuurt, dan worden de gegevens die u ons toestuurt bewaard zolang als naar de aard van het formulier of de inhoud van uw e-mail nodig is voor de volledige beantwoording en afhandeling daarvan.

Wij verzamelen uw NAW gegevens, uw e-mailadres en telefoonnummer.

Wij kunnen per post, per mail of per telefoon contact met u opnemen voor commerciële doeleinden. Bij iedere communicatie langs deze weg wordt een afmeldmogelijkheid aangeboden.

Cookie Policy

Deze cookie policy legt uit hoe Het Irene en onze partners cookies en gelijkwaardige technieken gebruiken om u te herkennen bij het bezoeken van onze websites. Je leest hier wat deze technologieën zijn, waarom we deze gebruiken en wat uw rechten zijn om deze techniek te controleren.

Wat zijn cookies

Een cookie is een klein bestand dat een reeks karakters bevat die naar uw computer worden gezonden wanneer u een website bezoekt. Wanneer u de website nogmaals bezoekt, herkent de cookie uw browser. Cookies kunnen gebruikersvoorkeuren en andere informatie opslaan.

Cookies voorzien in een comfortfunctie om uw tijd te besparen of de web server te vertellen dat u terugkeert op een specifieke webpagina. Bijvoorbeeld wanneer u bepaalde instellingen of formulieren op onze websites hebt ingevuld, dan onthoudt de cookie specifieke informatie voor vervolgbezoeken. Wanneer u terugkeert op de website, dan kan de website eenvoudig eerder verstuurde informatie ophalen waardoor u eenvoudig gebruik kunt maken van aangepaste instellingen en formulieren.

Cookies door de website eigenaar ingesteld (in dit geval Het Irene) worden ‘first party cookies’ genoemd. Cookies die zijn ingesteld door partijen anders dan de website eigenaar worden ‘third party cookies’ genoemd. Third party cookies zorgen voor functionaliteit van derden binnen of via de website (zoals advertentievertoningen, interactieve content en analytics). De partijen die deze third party cookies hebben geplaatst kunnen zien wanneer je computer deze website bezoekt, net als bepaalde andere websites.

Waarom gebruiken we cookies

Wij gebruiken first en third party cookies voor een aantal redenen. Een aantal cookies zijn benodigd voor technische redenen, zodat onze website optimaal kan functioneren. Deze cookies noemen we ‘essentiële cookies’ of ‘strikt noodzakelijke cookies’. Andere cookies stellen ons in staat om onze gebruikers te traceren en doelgericht hun interesses te bereiken om zo de gebruikerservaring te verbeteren. Bijvoorbeeld: wij houden bij welke pagina’s u bezoekt binnen onze websiteomgevingen, daardoor kunnen we zien welke pagina’s het meest bekeken worden. Deze gegevens worden gebruikt om gepersonaliseerde content en promoties aan te bieden binnen onze website aan klanten wiens gedrag laat zien dat ze geïnteresseerd zijn in een bepaald onderwerp. Derde partijen plaatsen cookies door hun websites voor advertenties, analytics en andere doeleinden. Dit is in detail hieronder beschreven.

Welk type cookies gebruiken we en hoe gebruiken we ze?

De specifieke type first en third party cookies die via onze websites geplaatst kunnen worden. Hierbij gaat het onder andere om de volgende cookies:

Essentiele website cookies: Deze cookies zijn strikt noodzakelijk om u onze services aan te bieden via onze website en voor een aantal functionaliteiten zoals secure pagina’s.

Prestatie en functionele cookies: Deze cookies worden gebruikt om de prestaties en functionaliteit van onze website te verbeteren, deze zijn niet essentieel. Zonder deze cookies zijn een aantal functies op de website echter niet beschikbaar.

Analytics en customisation cookies: Deze cookies vergaren informatie die gebruikt wordt in samengevoegde vorm om ons te helpen begrijpen hoe onze website wordt gebruikt en hoe effectief onze marketingcampagnes zijn. Ook gebruiken we dit om onze websites aan te passen aan de gebruiker.

Advertenties cookies: Deze cookies worden gebruikt om advertentieberichten relevanter te maken voor u. Zij zorgen ervoor dat u niet steeds dezelfde advertentie ziet, dat ze correct worden vertoond en in sommige gevallen op basis van uw interesses.

Sociale netwerk cookies: Deze cookies worden gebruikt om pagina’s te delen en content die u interessant vindt op onze website via sociale netwerken en andere websites. Deze cookies kunnen ook gebruikt worden voor advertentiedoeleinden.

Hoe kan ik cookies controleren

U heeft het recht om te beslissen of u het gebruik van cookies accepteert of afwijst. U kunt uw browser instellen om cookies te accepteren of af te wijzen, u kunt dan onze website mogelijk nog steeds gebruiken maar bepaalde functionaliteiten of pagina’s werken mogelijk niet correct. Voor meer informatie over het weigeren of accepteren van cookies binnen uw browser verwijzen we u naar de helpfunctie van uw browser.

Essentiele website cookies: Omdat deze cookies strikt noodzakelijk zijn voor het functioneren van de website kunt u deze niet weigeren. U kunt ze blokkeren of verwijderen door uw browser instellingen aan te passen zoals hierboven beschreven.

Gebruik van gerichte advertenties

Onze website bevat op dit moment geen advertenties en er worden daarom geen advertising cookies gebruikt door ons of derden.

Hoe vaak wordt de cookie policy geüpdatet

Wij updaten deze cookie policy wanneer dit nodig is vanwege juridische, operationele of reguleringsredenen. Het is daarom belangrijk dat u af en toe deze pagina opnieuw leest om geïnformeerd te blijven over gewijzigd gebruik van cookies en gerelateerde technieken in de toekomst. De datum aan de start van dit document laat zien wanneer de meest recente update is geweest.

Waar kan ik verdere informatie krijgen?

Als u verdere vragen heeft over ons gebruik van cookies en andere technieken. Neem dan contact met ons op via telefoonnummer 0527-681590.

Om u te kunnen registreren op onze website, vragen wij u de volgende gegevens:

  • uw NAW gegevens
  • uw e-mailadres

Wij publiceren uw klantgegevens niet.

Gegevens inzien, aanpassen of verwijderen

U heeft het recht om uw persoonsgegevens in te zien, te corrigeren of te verwijderen. U kunt een verzoek tot inzage, correctie of verwijdering door contact met ons op te nemen via telefoonnummer 0527-681590. Het Irene zal zo snel mogelijk op uw verzoek reageren.

Beveiligen

Het Irene neemt de bescherming van uw gegevens serieus en neemt passende maatregelen om misbruik, verlies, onbevoegde toegang, ongewenste openbaarmaking en ongeoorloofde wijziging tegen te gaan. De website van Het Irene maakt gebruik van een betrouwbaar SSL Certificaat om te borgen dat uw persoonsgegevens niet in verkeerde handen vallen.

Als u de indruk heeft dat uw gegevens niet goed beveiligd zijn of er aanwijzingen zijn van misbruik, of indien u meer informatie wenst over de beveiliging van door Het Irene verzamelde persoonsgegevens, neem dan contact met Het Irene op via 0527-681590.

www.hetirene.nl is een website van Het Irene.

Het Irene is als volgt te bereiken:
Postadres: Wijk 8-85
Vestigingsadres: Wijk 8-85
8321 TL Urk
Inschrijvingsnummer handelsregister Kamer van Koophandel: 39058429
Telefoonnummer: 0527-681590.

Routebeschrijving

Het Irene

0527-681590
* Verplicht veld