Een bruiloft is doorgaans niet compleet zonder ook aan de kleinste gasten te denken. Kinderen kunnen een bruiloft nog gezelliger maken, maar dan is het wel belangrijk om ook oog voor de wensen van de kleintjes te hebben. Bij Het Irene kunnen de jongste bruiloftsgasten ook genieten van een onvergetelijk feest dankzij ons animatieprogramma: Fun for Kids!

Fun for Kids

Fun for Kids maakt gebruik van verschillende thema’s. Zo toveren we jongens om tot stoere ridders, worden meisjes echte prinsessen en beleven we samen avonturen in de jungle. De thema’s wisselen regelmatig, zodat er voor kinderen altijd wat te beleven is!

Regel het meteen
Actief spelen

Speciaal voor de kleintjes biedt Het Irene een gezellige kinderruimte ‘Fun for Kids’. Samen spelen de kinderen hier spelletjes, wordt er geknutseld of een leuke film gekeken. En dat alles uiteraard onder professionele begeleiding, zodat de ouders ook ontspannen kunnen genieten!

Regel het meteen
Lekker smikkelen

De kleinste bruiloftsgasten houden natuurlijk ook van lekker smikkelen. Fun for Kids biedt verschillende mogelijkheden voor de feestgangers. Van een heerlijk snoepbuffet tot een speciale funny box gevuld met patat frites en snacks. Alles is mogelijk en Het Irene denkt graag met u mee!

Regel het meteen
Routebeschrijving

Het Irene

0527-681590
* Verplicht veld
Javascript dient ingeschakeld te zijn om het formulier te kunnen verzenden