Jullie bruiloft wordt een onvergetelijke dag samen met Het Irene!

Het Irene verzorgt al meer dan vijftig jaar de mooiste bruiloftsfeesten. Wij denken graag met bruidsparen mee over de invulling van hun trouwdag. Het Irene biedt verschillende mogelijkheden qua catering, van garnituren tot een uitgebreid warm en koud buffet:

• Ontspannen ontbijten met het bruiloftsgezelschap
• Uitgebreid lunchen of een smakelijke high tea
Heerlijke broodmaaltijd of -buffet
• Toost op je bruiloft en geniet van de lekkerste bruiloftstaart
Gastvrije receptie met koffie en gebak, hapjes en drankjes
• Onvergetelijk bruiloftsfeest!

Fun for Kids!

Ook denken wij aan de jongste bruiloftsgasten. Speciaal voor hen biedt Het Irene kinderentertainment Fun for Kids. Terwijl de kinderen zich in onze kleine feestzaal vermaken met schminken, knutselen en spelletjes, kan iedereen ontspannen genieten van de receptie en de bruiloft. Kortom: bij Het Irene kan iedereen genieten van de feestelijkheden!

Bruiloften

Ontspannen ontbijt

Begin je trouwdag in een heerlijk ontspannen sfeer, samen met je geliefden! Geen stress, maar lekker genieten en flink energie op doen voor de komende dag. Het Irene verzorgt graag een heerlijk ontbijt voor bruidsparen en hun familie en vrienden.

Lekker lunchen

Hoe fijn is het om midden op de trouwdag, vaak toch een enerverend gebeuren, te genieten van een smakelijk rustmoment met jouw intimi? Het Irene biedt verschillende mogelijkheden, van koffietafel tot uitgebreide lunch en van broodmaaltijd tot high tea.

High Tea

Wil je eens een ander culinair intermezzo op jullie grote dag? Geniet dan van een uitgebreide high tea bij Het Irene. Tussen de officiƫle momenten op jullie trouwdag door heerlijk genieten van de lekkerste hapjes.

Broodmaaltijd of Buffet

Na het ja-woord gegeven te hebben is het tijd voor ontspanning. Samen genieten met familie en vrienden van een heerlijke maaltijd. In Het Irene maken we echt werk van onze catering, met voor ieder budget een heerlijk menu.

Bruiloftstaart en toost

Voor jullie bruiloft is natuurlijk alleen het beste goed genoeg! Het Irene serveert de heerlijkste bruidstaarten, in allerlei varianten. Uiteraard is het ook mogelijk dat jullie een of officiƫle toost uitbrengen, te midden van jullie familie en vrienden.

Receptie

Er zijn zoveel mensen die jullie graag willen feliciteren met jullie huwelijk. Een receptie biedt daarvoor de ideale gelegenheid. In een ontspannen sfeer kunnen jullie de gasten ontvangen, Het Irene zorgt naar wens voor verse koffie met heerlijk gebak, hapjes en drankjes.

Bruiloftsfeest

Het feest is de ultieme feestelijke afsluiting van jullie trouwdag. Willen jullie een grootse bruiloft of juist een intiem feestje? In onze ruime feestzaal is alles mogelijk qua thema en/of sfeer. De jongste bruiloftsgasten maken gratis gebruik van ons eigen kids- entertainment: Fun for Kids.

Routebeschrijving

Het Irene

0527-681590
* Verplicht veld
Javascript dient ingeschakeld te zijn om het formulier te kunnen verzenden